Våra tjänster

Vi på Andersson Förlag erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar både små och stora företags behov av smart och välstrukturerad text med bra enhetliga bilder och design. En helhetslösning när du vill sätta kvalitén först och nå ut med den information dina kunder eftersöker. Vare sig det är en broschyr som ska gå ut på ett evenemang, bok planer, produktbeskrivningar eller manualer så är vi lösningen för er. Slipp det tidskrävande arbetet det tar att faktiskt skapa text som både engagerar och löser kundens problem. Med vår mångåriga erfarenhet gör vi kvaliétsjobbet åt dig så du kan fokusera på att driva er verksamhet framåt.

Broschyrer

Vi skapar utifrån dina önskemål en komplett broschyr som innehåller en väl utförlig beskrivning av de punkter som är viktigast. Därtill skapar vi bilder som gör broschyren enhetlig och utformar den i en snygg design som är iögonfallande.

Bok

Har du tankar på att skriva en bok? Vi hjälper såväl författare som företag att antingen tillsammans eller helt på egen hand skapa och strukturera böcker som lockar läsare. En helhetslösning från första ord till design. Få professionell hjälp hela vägen eller låt oss göra hela jobbet.

Informationsblad

Efter dina önskemål skapar vi informationsblad om allt möjligt. Vi är experter på både visuellt och textuellt innehåll och efter våra kunders önskemål skapar vi informativa texter med enhetliga bilder för att skapa det perfekta informationsbladet. Något att skicka med i leveranser eller kanske ett kort informationsbrev om ett event. Oavsett så har vi lösningen för er.

Produktbeskrivningar

Något som många företag tycker är tidskrävande och svårt är att skriva produktbeskrivningar. Inte minst att skriva en produktbeskrivning som ger kunden den information den behöver snabbt och effektivt för att minimera risken att kunden vänder sig till någon annan aktör. Vi gör en djupdykning i ämnet kring produkten samt läser på för att förstå vilken typ av information dina kunder letar efter och vad som är avgörande för ett avslut. Slipp det tidskrävande arbetet med att skriva era egna produkt-texter och låt oss skapa texter som inte bara är optimerade för kunden, utan även sökmotorer och konverteringsgrad.

Manualer

Vi skapar utförliga, väl strukturerade manualer som kan medföljer era produkter eller tjänster. Få alltsammans tryckt i en snygg manual eller låt oss skapa det perfekta pdf-dokumentet som ni sedan kan sprida via er egen hemsida. Vi har lång erfarenhet av att skapa manualer åt framstående företag som Hobbex, Nike, Ö&B m fl.

Efter egna önskemål

Även då de ovan nämnda tjänsterna är de vanligaste så gör vi även andra typer av text och visuellt innehåll på begäran. Är du intresserad så hör av dig till oss via vårt kontaktformulär här, så hittar vi den bästa lösningen tillsammans.